2e hands en nieuwe producten

Wilt u graag weten hoe u aan used products in Huissen komt? Of heeft u zelf in Huissen nog 2e hands producten die bij ons aanbod zou passen? Av-elite is gevestigd in Duiven, dat ligt vlakbij Huissen en is gemakkelijk te bereiken. Wij zijn een Apple reseller en specialiseren ons in diverse elektrische apparaten, zowel nieuw als refurbished. Hierbij kunt u denken aan alle producten van Apple, maar wij hebben ook merken als LG en Samsung opgenomen in ons assortiment. Bij onze used products staan diverse producten te koop van merken als Bose en Pioneer. Als u zelf used products wilt aanbieden kunt u het beste even contact opnemen met onze medewerkers van Av-elite. U kunt dan de mogelijkheden even bespreken.

Nieuwe producten van diverse merken

Voor used products in Huissen bent u van harte welkom bij onze winkel. Wij hebben echter ook nog veel meer nieuwe producten.Onze nieuwste producten (sale):

  1. De LG 43UF640V LED UHD Smart televisie
  2. De Sonos Playbar
  3. De Sony KDL-43W809C LED Full HD Smart televisie
  4. De Samsung UE48J6200 LED Full HD Smart televisie
  5. Diverse Vogel’s BASE tv beugels

used products huissen

Voor used products in Huissen hoeft u niet ver te zoeken

Want in Duiven hebben wij een fysieke winkel waar u op werkdagen tussen 10.00-18.00 uur van harte welkom bent. Op zaterdag zijn wij geopend tot 16.00 uur. Onze site is overigens 24/7 bereikbaar. Zo kunt u gewoon vanaf uw stoel in Huissen onze producten bestellen in onze Apple shop. U vindt hier ons aanbod in used products en onze nieuwe producten. Al onze waren worden geleverd met een standaard garantie, ook de refurbished producten.

Tweedehands tv gezocht? Bekijk onze webshop

In Huissen en omgeving weten ze het al langer; het used products aanbod van Av-elite Beeld & Geluid is gevarieerd en gemakkelijk te verkrijgen. De service is uitstekend. Wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en vinden het belangrijk dat u tevreden bent en blijft met uw aankoop. Wij bieden ook een uitgebreide plug & play installatie aan bij onze 2e hands producten. Zo hoeft u zelf ook niet in de weer met uw nieuwe producten eenmaal thuis in Huissen. Als Apple shop hebben wij daarnaast ook nog eens de nieuwste producten van Apple. U kunt met al uw vragen over die producten dus goed bij ons terecht. Maar voor een tweedehands tv kunt u dus ook gewoon bij ons aankloppen. Voor ons is iedere klant even belangrijk. Bel 0316-849411 of mail als u meer wilt weten over onze used products die in Huissen alom geprezen worden.