Onderhandelen over gebruikte producten

2e Hands producten kennen een rijke geschiedenis in Nederland. In de huidige tijd is het ook nog eens minder milieubelastend en getuigt het van duurzaamheid als u kiest om een product een tweede leven te geven en het als 2e, 3e of misschien wel 4e in gebruik te nemen.

2e hands is een kwestie van goed uitkijken

Bent u op zoek naar een 2e hands product en weet u niet helemaal waar u op moet letten bij de aanschaf van het product dat een 2e gebruiker gaat krijgen? Neem dan deze tips ter harte:
Ten eerste hoort een product dat 2e hands wordt aangeboden een redelijke prijs te hebben. Is een product te duur, dan wordt het waarschijnlijk niet verkocht, maar als een product uit de 2e hand komt en de prijs is opmerkelijk laag, dan heeft u ook reden voor waakzaamheid. De kans is namelijk vrij groot dat u met dit koopje een kat in de zak heeft gekocht. Controleer dus altijd het aanbod in 2e hands producten op de redelijkheid van de prijs en of u waar voor uw geld krijgt. Misschien heeft u dan inderdaad, zoals het woord al zegt, goedkoop en en goede koop. Bij AV-elite zijn we dagelijks bezig met de prijzen voor onze 2e hands producten precies goed te prijzen. U heeft dan een goede koop en wij een tevreden klant. Vergelijk gerust ons aanbod met de prijzen van onze concurrenten.

Een overzicht van ons aanbod in tweede hands, nieuw en refurbished

Om u nog beter van dienst te zijn met het overzicht van ons aanbod, zetten we de verschillende productcategorieën graag voor u op een rijtje: (Klik op de categorie om de link te open)

Een overzicht van de merken die u in ons assortiment vindt bekijkt u door hier te klikken.

2e Hands? Bekijk het aanbod van AV-Elite

AV-Elite biedt u nieuwe, refurbished en tweedehands producten van hoge kwaliteit. Alle 2e hands producten hebben standaard hoge kwaliteitsbeoordeling en worden tegen lagere prijzen aangeboden dan u gewend bent. Bent u al in onze webshop wezen kijken en weet u welke product bij u een 2e leven krijgt? Bestel deze dan direct via het eenvoudige bestelproces. Wilt u eerst meer weten of op zoek naar een specifiek product? Bel ons dan op telefoonnummer 0316-849411. Wij helpen u graag en bieden u de informatie waar u naar op zoek bent.
Bekijk hier ons actuele aanbod in 2e hands producten.

iOS+iMac