Het neusje van de zalm

Apple reseller worden is minder eenvoudig dan u wellicht denkt. Apple volgt namelijk een strenge selectieprocedure en pas als aan alle voorwaarden wordt voldaan mag de titel reseller worden gevoerd. AV-Elite behoort tot de gelukkige bedrijven die de titel mogen voeren en daar zijn we trots op. Wellicht kent u de producten van dit mooie merk en waardeert u, net als heel veel anderen, de rotsvaste betrouwbaarheid van de IMac, IPad, IPhone en natuurlijk de IPod. De IPod was een van de eerste producten van Apple en veel van de modellen van het eerst uur geeft miljoenen mensen over de hele wereld nog dagelijks veel plezier. Met recht zijn de betrouwbaarheid en langdurig gebruikersgemak van de producten te beschouwen als het neusje van de zalm.

Apple reseller

Apple en de nieuwste ontwikkelingen

De verschillende merken die computers, laptops en tablets ontwikkelen duikelen vrijwel dagelijks over elkaar heen in de strijd om de gunsten van de consument. Appleproducten blijven hun onderscheidende waarde houden door de uniciteit in gebruik en de enorm stabiele software waar ze mee geladen zijn. ITunes blijft daarbij de unieke identiteit behouden en klanten over de hele wereld willen nooit meer met een andere computer werken dan een IMac. Wij verwachten dat deze reputatie nog lang in stand zal blijven en dat het aantal consument dat Appleproducten aan zal schaffen stabiel hoog blijft. De ontwikkelingen blijven doorgaan en terwijl u dit leest zal er waarschijnlijk al wel een product op de markt zijn dat nu nog in de kinderschoenen staat. Op deze ontwikkelingen zullen wij als reseller voortdurend blijven inspelen en u daarmee als consument optimaal van dienst zijn.

De redenen om te kiezen voor AV-Elite als uw reseller

Wij zetten graag de kenmerken van AV-elite als reseller voor u op een rij:

  • Apple producten van uitstekende kwaliteit en grondig getest
  • Flexibel in afhalen, laten bezorgen en levertijd
  • Altijd service en garantie, passend bij het reseller product
  • Uw wensen staan bij ons centraal
  • Variatie in reseller producten, nieuw, gebruikt en “ opgepoetst”

AV-Elite is uw Apple reseller

AV-Elite is uw Apple reseller. Wij bieden Apple- en andere merkproducten van de beste kwaliteit en altijd met de beste service en garantie. Heeft u vragen over een specifiek product uit ons assortiment of wilt u direct bestellen? Bel ons dan op telefoonnummer 0316-84941. Onze medewerkers geven u graag de informatie waar u naar op zoek was. AV-Elite? Wij zijn uw Apple reseller.