De beste kwaliteit en de laagste prijs

Een Apple shop staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid van Appleproducten. Immers Apple is wereldwijd nog steeds het betrouwbaarste merk op het gebied van computers, laptops, telefoons en tablets. Bij AV-Elite zijn we er trots op om de Appleproducten op grote schaal aan te mogen bieden. Denk daarbij aan nieuwe producten, refurbished modellen en een uitgebreid second life assortiment. Daarbij bieden we vanuit onze shop een flexibele aanpak bij de bestelling en levering van producten. Bij AV-Elite onderscheiden we ons daarom met een lage prijs en een uitstekende service en garantie.

Apple shop

Nieuw, gebruikt of uit de doos geweest

In het assortiment van AV-elite en onze online shop vindt u niet uitsluitend Apple, maar ook andere merken, zoals Phillips, Sony, LG, Samsung, Panasonic, et cetera. Verder is niet alles nieuw, maar vindt u in de shop ook refurbished en second life producten. Daarmee bieden we u flexibiliteit die altijd binnen uw budget past. Wij komen daarmee voortdurend tegemoet aan de wensen van onze klanten om de beste kwaliteit tegen de laagste prijs geleverd te krijgen.
Apple shop

De service van AV-Elite in het kort

Wij bieden u, onder andere als Apple shop, maar ook op het gebied van gemak, service en kwaliteit, de volgende voordelen:

  • Uw wensen en de beste service staan centraal
  • Webshop met uitsluitend de best geteste producten
  • Wij bieden totaaloplossingen
  • Mogelijk tot huur van producten, al vanaf 1 dag
  • Uitgebreide second life afdeling met onder andere, Apple producten

Bij de second life afdeling hebben we een uiterst flexibele aanpak. U kunt bijvoorbeeld de producten bij ons afhalen of thuis laten bezorgen. Verder kiest u voor het gemak van installatie aan huis en maakt u zelf u wanneer u een product uit de shop bezorgd wenste te hebben. Allemaal in overleg met onze vakkundige bezorgafdeling.

AV-Elite voor lagere prijzen in de Apple shop

Wij verkopen Apple producten, waarbij we altijd een lagere prijs kunnen berekenen dan in de reguliere winkel in Apple producten. Dat doen we door het assortiment in de shop uitgekiend samen te stellen en slim in te kopen. Dat is voor u een groot voordel. Immers u maakt gebruik van optimale service en kwaliteit, terwijl u een fors lagere prijs afrekent. Wilt u meer informatie of navraag doen over de mogelijkheden die we bij uw wensen kunnen bieden? Bel ons dan op telefoonnummer 0316-849411. Kies ook voor AV-Elite als uw Apple shop.