Klaar om alsnog te worden gebruikt

Refurbished producten worden op vrij grote schaal aangeboden. Bij AV-Elite hebben we ons gespecialiseerd in het aanbieden van dit type producten. Reken hierbij op onze expertise bij de inkoop, waarbij op volledige kwaliteit van het product wordt gelet en wij onze klant van dienst kunnen zijn met een eigenlijk nieuw product, maar dan tegen een flink lagere prijs. Bij het refurbishen van producten (of letterlijk in het Nederlands vertaald: oppoetsen) wordt alles weer zoveel mogelijk in de oorspronkelijke staat gebracht, zoals het product de fabriek verliet. Vaak is sprake van showroommodellen laptops, Computer, IPhone, Macbook, Pc, Tablet en IMac. Deze veelal duurdere modellen in het betere segment kunnen als hernieuwde exemplaren met volledige garantie uitstekend dienst doen als alternatief voor de modellen die als gloednieuw net even boven uw budget liggen.

Een tevreden klant met een refurbished Macbook

Een Apple Macbook is een product dat bij veel mensen hoog op het verlanglijstje staat. Door te kiezen voor een refurbished exemplaar heeft u een uitstekend en als nieuw werkend- en ogend product in bezit. Wij bieden regelmatig een renewed Macbook en andere Appleproducten in het assortiment. We beperken ons daarbij niet tot de Apple Macbook, IPhone, IMac en IPad tablet, maar leveren ook laptops, computers en pc van andere merken. Een klant vroeg ons naar de voorradigheid van een Macbook. Hij wilde niet de volle prijs betalen en had eerder prima ervaringen met een refurbished IMac. Het gewenste model was niet direct leverbaar, maar toen dat na twee weken wel het geval was, stond deze klant na ons telefoontje ook binnen 10 minuten op de stoep om zijn fraaie en eigenlijk gloednieuwe IMac op te halen.

Onze refurbished mogelijkheden

  • Laptops
  • Computers
  • IPhone en IPad tablets
  • Macbook en IMac
  • pc en tablet van diverse merken

Kies ook voor betrouwbaarheid en service in refurbished

AV-Elite biedt een uitgebreid assortiment aan refurbished products. Heeft u in onze webshop het perfecte item al gevonden? Bestel dan direct of bel ons voor aanvullende specificaties over uw refurbished product. Nog niet gevonden waar u naar op zoek was of behoefte aan meer informatie? Bel ons dan! Kijk verder op deze site, bestel direct in de web shop of bel ons voor meer informatie op 0316-849411. Vindt ook uw refurbished item bij AV-Elite.

refurbished