Een koopje of kat in de zak

Een tweedehands tv kopen kan riskant zijn. In de eerste plaats kunt u zich afvragen waarom de verkoper de tv weg doet en verder is natuurlijk de vraag aan de orde of de prijs voor de televisie in orde is en of er mankementen aan het tweedehands exemplaar zijn. Door AV-Elite uw leverancier van een tweedehands toestel te laten zijn voorkomt u in ieder geval narigheid na de aanschaf.

De tv is stuk en wat nu?

U kunt natuurlijk direct op de fiets stappen, de bus nemen of de auto pakken om naar de dichtstbijzijnde dealer te gaan, maar wellicht is het beter dat u eerst op de website van AV-Elite kijkt en ons belt. Wellicht kunnen we nog iets met uw oude televisie. Inruil is bij ons namelijk altijd bespreekbaar en vaak ook wel mogelijk. Is uw oude televisie echt reddeloos verloren? Dan kunnen we deze netjes voor u afvoeren. Dat doen we natuurlijk op de meest milieuvriendelijke manier en in veel gevallen kunnen we voor hergebruik van onderdelen zorgdragen. Bij de keuze voor een ander toestel gaan we uit van uw wensen en budget. Wordt het een volledig nieuw exemplaar, een 2e hands toestel of is wellicht een refurbished model iets voor u? Uiteindelijk gaat het er om dat u als klant tevreden bent.

Waarmee onderscheidt AV-Elite zich van haar concurrenten?

Wij hebben met onze aanpak gekozen voor een benadering die uw wensen centraal stelt. Dit doen wij door:

  • Een uitgekiend assortiment in nieuw, refurbished en tweedehands producten
  • Elk product is grondig getest en gecontroleerd
  • Altijd garantie, ook op uw tv die al eerder gebruikt is
  • /flexibele leveringsmogelijkheden en afhalen op afspraak die u past
  • Uw wensen staan altijd centraal, waarbij we een scherpe prijs hanteren

Sony KDL-43W809C LED Full HD Smart Televisie123

Op zoek naar een goede tweedehands tv voor thuis of op kantoor?

AV-Elite is uw leverancier van nieuwe, refurbished- en tweedehands producten op het gebied van computer, tv, laptop, geluidsinstallatie, tablet en Apple producten. Die tweedehands televisie kan trouwens ook prima bestemd zijn voor op de camping of op het terras. Laat ons maar gewoon weten waar u de tv voor wilt gebruiken en wij geven u het advies dat past bij uw wensen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten; wij leveren u de laagste prijzen voor de beste producten. Wilt u ook gebruik maken van ons aanbod of heeft u een vraag voor ons? Bel dan AV-Elite op telefoonnummer 0316-849411. Wij zijn de leverancier van uw nieuwe- en/of tweedehands tv.