De volle garantie op tweedehands producten

Used products vormen een belangrijk deel van het aanbod bij AV-Elite. Wij hebben onze hoofdvestiging in Duiven en daar kunt u ook langskomen om de producten te bekijken en direct mee te nemen. Woont u wat verder weg of heeft u geen tijd of zin om langs te komen in Duiven? Geen probleem, al onze producten zijn ook te bestellen in onze overzichtelijke web shop. U heeft altijd een garantietermijn van tenminste 30 dagen op de “products for second life” en hoe lang de garantietermijn is staat altijd duidelijk bij de products van uw keuze vermeld. Kom langs in onze vestiging of maak uw keuze in de web shop. Wellicht zit uw used product er ook bij.

Welke merken kunt u zoal vinden als gebruikte products?

  • Apple
  • Sony
  • Panasonic
  • Pioneer
  • Phillips

De products zijn stuk voor stuk grondig nagekeken en voldoen aan de kwalificaties om weer volledig en goed te kunnen functioneren. Kom langs of snuffel in de webshop. Wellicht zit precies die ene televisie, computer of geluidsinstallatie van uw dromen erbij. Heeft u zelf een product in elektronica dat u in zou willen ruilen of verkopen, zoals een computer, geluidinstallatie of laptop? Kom dan op afspraak langs in de winkel in Duiven of bel ons voor het maken van een afspraak.

Used products uitgelicht

Bij AV-Elite hebben we een regelmatig wisselend aanbod in Second life used producten. Denk hierbij aan Appleproducten, zoals I-Macs, I-pads en accessoires. Van veel andere merken hebben we een aanbod in televisies, Blu-Ray spelers, geluidsystemen en Plasma Tuners Al deze products zijn uitgebreid getest en klaar voor hernieuwd gebruik. Kijk gerust op onze website voor het actuele aanbod in used items.

used products

used products

Op zoek naar used products? U vindt ze bij AV-Elite

Op zoek naar used producten? Dan hoeft u waarschijnlijk nu niet verder meer te zoeken. De kans is namelijk groot dat u bij AV-Elite precies datgene vindt waar u naar op zoek was. Kijk maar eens verder op deze site of bel 0316-849411. Wij helpen u graag telefonisch verder. Onze medewerkers zullen u met veel plezier verder helpen en zeten graag dat stapje extra om uw wensen op het gebied van used items in elektronica te helpen realiseren. AV-Elite? Wij zijn uw betrouwbare leverancier van used products.