Kom kijken bij ons uitgebreide aanbod

Op zoek naar used products in Velp of daar vlakbij? Dan zult u blij zijn te weten dat Av-elite Beeld & Geluid een uitgebreid aanbod in deze 2e hands producten heeft. Zo dragen wij en u ons steentje bij als het gaat om het milieu. Uw portemonnee zal dat ook waarderen. Naast refurbished producten hebben wij ook nieuwe producten. Als Apple Reseller mogen wij u ook veel producten zoals iMacs, MacBooks en iPads aanbieden in onze Apple Shop.

Used products ook in Velp verkrijgbaar

De onderstaande merken bieden wij aan. Het gaat hier voornamelijk om nieuwe producten, maar ook onze used products zijn afkomstig van gerenommeerde merken.

Refurbished producten

Naast de used products die in Velp ook verkrijgbaar zijn, kunt u ons ook benaderen voor onze refurbished producten. Deze producten zijn door ons nagekeken, eventueel gerepareerd en verbeterd. Deze 2e hands producten worden door ons geleverd met een goede garantie. In Velp en omgeving weet menigeen al af van onze uitstekende service en ons uitgebreide aanbod. Laat uzelf door ons verrassen kom uit Velp naar Duiven zodat u ons uitgebreide assortiment kunt zien. Of u nu op zoek bent naar een tweedehands tv of een nieuwe LCD, LED of Plasma televisie: wij kunnen het u bieden. U kunt natuurlijk ook vanachter de pc in Velp kijken wat onze webshop momenteel aanbiedt. U zult zien dat er veel keuze is.

  • Bose
  • Pioneer
  • Apple
  • LG
  • Samsung

Bij het inkopen van de used products houden wij rekening met de kwaliteit van de merken. Als Apple Reseller hebben wij een uitgebreid aanbod in Apple producten en hier kunnen wij u dan ook veel over vertellen. Wilt u onze used products in Velp ontvangen? Kijk bij ons actuele aanbod in de webshop of informeer ernaar bij een van onze medewerkers. U kunt onze producten ook bij u in Velp laten bezorgen. Heeft u zelf wellicht een product dat bij onze used products zou passen? Een mooie tweedehands tv misschien? Bel, mail of maak gebruik van de chat-functie van de site.

velp

2e hands beeld en geluid? Bekijk onze webshop

Tijdens onze openingstijden van 10.00-18.00 uur op werkdagen en van 10.00-16.00 uur op zaterdag bent u van harte welkom in ons pand aan de Stenograaf 1 te Duiven. Vanuit Velp is dit zeer gemakkelijk te bereiken. U mag ons uiteraard ook een berichtje sturen via het contactformulier van de website of even bellen op telefoonnummer 0316-849411. Bent u geïnteresseerd in onze used products die in Velp niet gemakkelijk te verkrijgen zijn, neem dan eens een kijkje bij Av-elite Beeld & Geluid.